Grande Selene

Warme Voorgerechten

Antipasti Caldi –
Warme voorgerechten

Insalata gamberoni 
Drie gepelde gamba’s gebakken in olijfolie en knoflook
Geserveerd op een bedje van rucola met kappertjes en limoen
€11,50
Lumache 
Slakken geserveerd met champignons
bereid in knoflookboter en witte wijn
€ 7,50
Capesante 
Sint Jacobsschelpen gebakken in olijfolie en geblust in
witte wijn,
geserveerd met rucola, kappertjes en gedroogde tomaten
€ 12,25
Sarde in crosta di sale con limone
Sardine van de grill met zoutkorst en limoen
€ 8,00
Funghi trifolati
Verscheidene paddenstoelen gebakken in olijfolie,
knoflook en peterselie afgeblust met witte wijn
€ 7,75

 

Le Zuppe – Soepen

Crema di funghi 
Paddenstoelensoep
€ 6,00
Zuppa di pesce speciale 
Pittige vissoep met zeevruchten en een gamba
€ 8,50
Zuppa di pomodori fresci 
Tomatensoep met basilicum en creme fraîche
€ 5,50